UNIVERSITATEA VALAHIA: STUDENȚII S-AU ÎNTORS CU PREMII DE LA SCCSS 2017

75

COMUNICAT DE PRESĂ

A patra ediție a Sesiunii Naționale de Comunicări a Cercurilor Științifice Studențești în domeniul Ingineriei Electrice, Electronice, Control și Calculatoare – SCCSS 2017 a avut loc în acest an la Pitești, în perioada 13-14 iulie. Studenți de la Universitatea din Pitești, Universitatea „Valahia” din Târgoviște, Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și Universitatea din Oradea au prezentat 61 de lucrări științifice.

În cadrul celor două secțiuni – începători și avansați, Universitatea “Valahia” din Târgoviște a participat cu 6, respectiv 5 lucrări, pregătite de 24 de studenți ai Facultății de Inginerie Electrică, Electronică și Tehnologia Informației.

În cadrul secțiunii avansați, unde au participat studenți din anul IV și de la studii de masterat, marele premiu (locul I) a fost obținut de lucrarea „Studiul unui sistem de control la distanță cu transmisie prin interfețe 485”, cu autori MANEA Mihai Daniel, CĂLIN Marius, LIȚĂ Alexandru, GHEORGHIU Cătălin Constantin, PÎSLARI Nicolae, MANOLACHE Marian Nicolae, studenți în anul IV ai specializării Electronică aplicată, lucrare coordonată de conf.dr.ing. COANDĂ Henri-George.

În cadrul secțiunii începători, unde au participat studenți din anii I-III, echipa Universității „Valahia” a obținut locul III cu lucrarea „Laser scanning microscope”, cu autori BARBU Romeo Florin și DUMITRAȘCU Gabriel, studenți în anul III ai specializării Electronică aplicată, lucrare coordonată de conf.dr.ing. ANGELESCU Nicoleta și a.c. drd.ing. IONIȚĂ Marius.

BIROUL COMUNICARE, IMAGINE ȘI RELAȚII PUBLICE UVT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.