TÂRGOVIȘTE: BANI SĂ FIE! S-A DESCHIS PENNY, SE VA DESCHIDE ȘI STRIP MALL-UL…

1037

Comerțul concentrat deja în zona Pieței 1 Mai și a centrului municipiului Târgoviște se va dezvolta și mai mult, tot în această zonă.

Începând cu 19 iulie, dâmbovițenii pot face cumpărături la Penny, care a mai deschis un supermarket în locul fostului XXL, iar în zona Pieței 1 Mai, lângă magazinul Praktiker, se va deschide un strip mall, un concept de mall mai nou, agreat de firme cunoscute pentru orașele mai mici.

Se pare că aici vor deschide magazine branduri cunoscute ca: Intersport, Noriel, Pepco, Takko, Deichman etc. Sigur va deschide Jysk, fiind singurul care și-a montat deja sigla. Se lucurează de zor la parcarea din fața complexului de magazine și cu siguranță se vor amenaja în curând spațiile peisagistice, după care… start la cumpărături!

Iar dacă până la urmă va fi construit și mall-ul în zona Gării Târgoviște Sud, acolo unde se va implementa un uriaș proiect urbanistic, care va schimba complet partea aceea de oraș, târgoviștenilor și dâmbovițenilor nu le mai rămâne decât să câștige bine, că vor avea unde cheltui…