TÂRGOVIȘTE: MICRO VI ȘI ȘASE LOCURI DE JOACĂ ÎN 2017

219

Încă un loc de joacă și relaxare colorează Târgoviștea, de data asta pe strada Arcașilor din Microraionul VI, un cartier intrat de ceva timp în atenția autorităților și transformat aproape radical în multe zone. De unde până acum, locuitorii din Micro VI se plângeau în special de lipsa acestor spații destinate micuților, iată că administrația va amenaja până la sfârșitul anului nu mai puțin de șase locuri de joacă, astfel: în spatele blocurilor 72-73, lângă Tipografie, pe Transilvaniei, în spatele blocului ANL de la Polivalentă, la care se adaugă cel de pe strada Arcașilor și cel de la Piața Select.

Proiectul celor 13 locuri de joacă, în valoare totală de 1,8 milioane lei, bani de la bugetul local, este în plină desfășurare și continuă cu strada Mihai Popescu, Microraionul III și în spatele blocului H2, așa cum a anunțat primarul Daniel Cristian Stan.

Până acum s-au dat în folosință locuri de joacă pe strada Vlad Țepeș, în Aleea Trandafirilor, în cartierul CFR, lângă Piața Select din Microraionul VI.

Proiectul administrației municipale a pornit la drum la începutul acestui an, 2017, cu următoarele 13 obiective, între timp unele fiind deja finalizate, așa cum am menționat: șase locuri de joacă în Microraionul nr. VI, trei locuri de joacă în Microraioanele nr. XI și nr. XII, loc de joacă în Microraionul III, loc de joacă în cartierul CFR, loc de joacă în Aleea Trandafirilor, loc de joacă în spatele blocului H2, Calea București.

(sursa și foto: Daniel Cristian Stan via facebook)