DÂMBOVIȚA: SE CAUTĂ 10 INGINERI ȘI SUTE DE MUNCITORI. VEZI CE FIRME

1210

463 locuri de muncă sunt libere în județ, după cum reiese din situația publicată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița la data de 24 iulie.

Astfel, a crescut ușor numărul job-urilor destinate absolvenților de studii superioare, unde se observă o cerere ”mai mare” de ingineri, respectiv un inginer chimist (Sun Garden), patru ingineri construcții civile, industriale și agricole, doi ingineri mecanici, doi ingineri rețele electrice (toate la SC Ark Insaat Sanayi – firmă turcească), un inginer rețele electrice (Electrif Prod).

De departe, se distinge firma SC Ark Insaat Sanyi care mai are ofertă de: doi conducători de lucrări civile, doi manageri generali, doi manageri îmbunătățire procese, doi manageri de proiect și doi specialiști plan progres, în total firma turceasă punând la bătaie 18 locuri de muncă pentru absolvenți de facultăți.

În ceea ce privește celelalte categorii, Sun Garden, cu sediul în Pucioasa, caută 100 de confecționeri asamblori articole textile, condiția minimă fiind ca aceștia să fie absolvenți de gimnaziu. Iar aceste 100 de posturi nu sunt singurele oferite de Sun Garden care mai caută 10 tapițeri și inginerul chimist menționat mai sus.

Lista completă a locurilor de muncă disponibile în Dâmbovița o găsiți AICI.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.