29 IULIE: TÂRGOVIȘTEANUL DIN K1, MIRCEA EDUARD, MECI IMPORTANT ÎN FRANȚA

  178
  Mircea Eduard (dreapta)

  Mircea Eduard (27 de ani), târgovișteanul jucător profesionist de kickboxing muay-thay K1, va susține un meci important pe 29 iulie 2017, împotriva francezului Rémy Vectol, pe care românul îl caracterizează ”un jucător bun”. Meciul va avea loc în Franța, în orașul Le Lavandou.

  Remy Vectol

  Chiar dacă Eduard este plecat din țară de 14 ani, inima lui bate tot românește. Eduard s-a pregătit intens pentru acest meci și va urca în ring cu gândul victoriei: ”Fiecare meci este important și de fiecare dată mă pregătesc pentru a câștiga. După acest meci, iau o mică vacanță de o săptămână și apoi revin să mă pregătesc pentru meciul următor, din 23 septembrie. Pentru moment, rămân concentrat pe meciul acesta cu Rémy Vectol”, ne-a declarat jucătorul cu trei zile înainte de a urca în ring.

  Mircea Eduard

  Amintim că Mircea Eduard îl are antrenor principal pe Samir Mahjoubi, iar obiectivul târgovișteanului nostru este să devină cel mai bun la categoria 77 kg.

  Succes maxim Eduard! Să dai ce e mai bun din tine, să ai o zi și o formă excelente pentru meci! Îți ținem pumnii de… acasă și sperăm ca foștii tăi colegi și prieteni din Micro XI să fie la fel de mândri de tine ca și noi!

  Un amplu interviu cu Eduard Mircea, DâmbovițaRealityNews a publicat AICI.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.