JURNAL DE FAPTE BUNE: 16 TINERI ÎNVAȚĂ ENGLEZA LA CENTRUL SOCIAL CREȘTIN

107

În această săptămână, joi, 27 iulie 2017, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, la Centrul Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei, s-a desfășurat prima parte a Cursului de limba engleză, destinat unui număr de 16 tineri instituționalizați în 3 centre sociale din municipiul Târgoviște.

Activitatea educațională face parte din Proiectul național „Vara asta e a mea”, inițiat de Consiliul tinerilor instituționalizați și derulat la nivel local cu sprijinul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului – Dâmbovița, prin implicarea generoasă a tinerilor Mădălina Mandalagiu, studentă a Facultății de Limbi Străine a Universității din București, și Cătălin Țuțuianu, din partea Centrului rezidențial „Sfântul Ierarh Nicolae” al Arhiepiscopiei.

Centrul Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei vine în sprijinul copiilor dâmbovițeni, având pregătite pentru perioada vacanței activități atractive, care împletesc timpul liber cu formarea de deprinderi și mai ales de prietenii.

Amintim că, în cadrul Centrului Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei, se desfășoară periodic astfel de activități ce vizează sprijinirea tinerilor aflați în dificultate. În luna martie, aici a mai avut loc un curs de limba engleză, beneficiari fiind 22 de elevi de la diferite școli târgoviștene, realizat prin bunăvoința prof. Sorina Popescu de la Școala Tartaşeşti. Tot în această primăvară, au fost organizate aici cursuri de quilling și cusături.

Pentru cei interesați, iată adresa Centrului: Târgoviște, Calea Domnească nr. 261, telefon: 0762.222.304, e-mail: casacrestina@yahoo.com.