VEȘTI BUNE ȘI PENTRU DÂMBOVIȚENII PASIONAȚI DE CAFEA ȘI DE SHOPPING… LA PLOIEȘTI :-)

885

Din nou, aceeași… poveste: până vor avea și dâmbovițenii mall-ul lor (care va fi construit, la un moment dat, în zona Gării Târgoviște Sud, în cadrul amplului proiect care se va derula acolo), iubitorii și pasionații de cafea (vorba ceea, prietenii știu de ce) vor putea savura cea mai importantă marcă din lume, dar la aproximativ 40 de kilometri de Târgoviște.

Da, ați ghicit, este vorba despre Ploiești Shopping City, unde mulți dâmbovițeni fug în week-end-uri și unde se deschide din acest sfârșit de săptămână o nouă cafenea aparținând celebrului lanț Starbucks.

Noua cafenea Starbucks se întinde pe o suprafață de 135 mp și cu această nouă locație, numărul total al cafenelelor Starbucks în România ajunge la 31, astfel: 16 în Bucuresti, trei în Timișoara, câte două în Constanța, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Ploiești și câte una în Brașov și Oradea.

Obiectivul Starbucks în România este ca până în 2020 să își dubleze numărul de cafenele din țară, mizând pe apetitul românilor pentru socializare, cafea personalizată și servicii de calitate.

„Suntem incantati sa adaugam in portofoliul Ploiesti Shopping City cafeneaua Starbucks, unul dintre cele mai cunoscute lanturi din lume, reusind astfel sa ne continuam misiunea de a le oferi clientilor nostri servicii adaptate constanta nevoilor lor. Suntem siguri ca toti cei care ne vor vizita se vor bucura de oferta noastra imbogatita pe segmentul de food court si vor alege sa isi completeze fiecare sesiune de cumparaturi cu un binemeritat moment de relaxare alaturi de familie si prieteni”, a declarat Marina Trifina, Marketing Manager Ploiești Shopping City.

În noua locație Starbucks, clienții se vor putea răsfăța cu băuturi pe baza de espresso si vor putea petrece timpul într-un loc confortabil și prietenos, ideal atât pentru ieșiri cu prietenii, cât și pentru momente de relaxare în familie.

Starbucks România operează prin dezvoltatorul internațional de restaurante AmRest, din care fac parte mai multe branduri la nivel internațional, printre care KFC, Pizza Hut, Burger King, La Tagliatella și Starbucks.

Starbucks are peste 20.000 de cafenele în 65 de țări și este cunoscută ca fiind cea mai importantă marcă de cafea din lume.

(sursa și foto: Ploiești Shopping City)