X FACTOR 2015 ÎN 2017 – TÂRGOVIȘTEANUL FLORIN RĂDUȚĂ: ”TOTUL SE ÎNTÂMPLĂ CU UN MOTIV!”

4084

Trăiește, respiră, iubește muzica. Și oamenii. La doi ani de când a devenit cunoscut și a făcut să tresare inimile întregului nostru oraș, târgovișteanul câștigător al ediției 2015 X Factor este la fel: Floooooooriiinn Răduțăăăă este la fel de îndrăgostit de muzică și de oameni, la fel de îndrăgostit de viață și de ceea ce are ea mai frumos, este la fel de recunoscător tuturor celor care, indiferent cum și cât, au contribuit la ceea ce este el astăzi și la visele lui de viitor, este recunoscător mentorului său din concurs, Ștefan Bănică, dar și întregului concept X Factor. Muncește mult, are proiecte frumoase, unele și mai frumoase pe care, așa cum spun înțelepții lumii, nu le dezvăluie până nu le vede împlinite, are o familie unită și specială. Își dorește (și noi la fel) un concert și la Târgoviște, acasă. Merge mai departe pe drumul muzicii, nici nu concepe altceva, este încrezător în propriile forțe și în șansa pe care este sigur că Dumnezeu i-a dat-o și i-a arătat-o deja. ”Visul a rămas la fel: să ajung la OAMENI! Să bucur cât mai mulți oameni și să las ceva în lumea asta, să trec prin viața oamenilor, să le imprim în inimă că nimic nu e imposibil. Încerc foarte mult să mă depășesc din punct de vedere artistic, să ajung cât se poate de departe prin calitate, profesionalism și credință. (…) NICIODATĂ nu am încercat să mă schimb doar pentru succes și faimă”, spune Florin cu demnitate, modestie și foarte multă înțelepciune.

Citiți mai jos unul dintre cele mai frumoase interviuri DâmbovițaRealityNews cu unul dintre cei mai frumoși târgovișteni: tânăr, ambițios, muncitor, talentat, perfecționist, sensibil, deschis, curajos… ”După multe încercări, băiatul modest din Târgoviște a reușit! Și uite asa a început drumul…”, spune cu sinceritate Florin, târgovișteanul nostru, căruia îi urăm și noi succes deplin pe mai departe, în croirea drumului său în muzica românească!

Reporter: Bună Florin! Ce face X Factor 2015 în 2017?

Florin Răduță: Buna ziua, înainte de toate, mulțumesc pentru invitație. Florin face multe :))) Muncește foarte mult pentru a-și îndeplini visul.

Reporter: S-au scris mult și multe despre tine în tot acest timp de când ai devenit cunoscut grație concursului X Factor, spune-ne însă tu, pentru cititorii noștri, ce ai făcut între timp, cum e viața ta astăzi, ce face bunica ta și, dacă vrei, de ce scrie încă ”singur” la datele despre tine din contul de socializare?

F.R.: După câștigarea concursului, m-am ocupat în totalitate de cariera mea (căutarea pieselor, videoclipuri, buget, idei, întâlnirile cu oamenii ș.a.), am muncit și muncesc foarte mult ca să îmi croiesc un drum sigur în muzică. Sunt mândru de ceea ce am putut să construiesc de unul singur, prin resursele mele. Nu am încercat să scot 100 de piese și toate proaste, ci am încercat de fiecare dată să răsplătesc publicul prin CALITATE, deoarece ei sunt motivul pentru care fac muzică. În perioada următoare, încercăm să facem cât mai multe întâlniri cu oamenii! Bunica și familia mea sunt bine și tot ce avem nevoie de la Dumnezeu este sănătate. Am fost înzestrat cu o familie foarte unită. Nu am actualizat datele de pe facebook :)) Sunt singur pentru că tot timpul îl dedic carierei mele. Deocamdată! Cu siguranță, când va fi momentul… nu o să mai fiu burlac. :))

Reporter: Ce planuri ai strict cu muzica, ai înregistrat piese noi, cu ce artiști cunoscuți colaborezi sau ai în plan să colaborezi? Ce a însemnat X Factor pentru Florin Răduță din Târgoviște?

F.R.: Au trecut câteva săptămâni de la lansarea celei de-a doua piese din carieră, ”Cheamă-Mă” și mă bucur foarte mult că a fost primită extraordinar de bine de publicul meu. Cu siguranță, lucrăm la alte proiecte printre care și colaborări cu artiști mari (nu pot dezvălui nimic), sperăm că lucrurile se vor lega. Câteodată lucrurile merg, câteodată nu, însă mi-am promis ceva: indiferent de ceea ce întâlnesc în drumul meu, nimic nu o să mă oprească din a face muzica. După multe încercări, băiatul modest din Târgoviște a reușit! Și uite asa a început drumul… Faptul că am câștigat X Factor cu siguranță a fost un vis împlinit, pentru care am muncit foarte mult. Am învățat foarte multe în acest concurs și am avut parte de cel mai bun mentor (Ștefan Bănică), și el a muncit alături de mine, cot la cot, și a știut să scoată ce a fost mai bun din mine. Am căpătat experiență, m-am găsit din punct de vedere muzical și cel mai bun lucru pe care l-am câștigat au fost OAMENII! Încerc să răsplătesc oamenii prin muzica mea. A fost șansa mea, ceva predestinat, în ciuda a ceea ce am întâlnit pe drum. Îmi cunosc drumul și nu a fost ușor… dar a meritat. S-au întâmplat foarte multe în ultimii 2 ani și am încercat să rămân cu picioarele pe pământ, în ciuda etichetelor care ți se pun. Sunt un om foarte sincer față de exteriorul meu și mai ales față de el însuși, de fiecare dată am vrut să fiu real cu oamenii, cu bune sau rele, nu am vrut să par niciodată ceea ce nu sunt. Prefer sa fiu urât pentru ceea ce sunt, decât iubit pentru ceea ce nu sunt.

Reporter: Care este visul, țelul tău legat de muzică? Te vezi făcând și altceva?

F.R.: Visul a rămas la fel: să ajung la OAMENI! Să bucur cât mai mulți oameni și să las ceva în lumea asta, să trec prin viața oamenilor: să le imprim în inima că ”nimic nu e imposibil”. Încerc foarte mult să mă depășesc din punct de vedere artistic, să ajung cât se poate de departe prin calitate, profesionalism și credință. Pe toate scenele lumii… deja sună a clișeu. Cu siguranță, NU! ăsta este scopul meu aici! Vreau sa fiu iubit pentru muzica mea, pentru omul care sunt în stare pură. Nu iubit prin coafarea lucrurilor, în așa fel încat să nu mă recunosc. NICIODATĂ nu am încercat să mă schimb doar pentru succes și faimă. Îmi păstrez demnitatea și modestia, oricât de sus aș ajunge! În repetate rânduri am zis: încerc să mă hrănesc cu lucrurile care contează (fericirea familiei mele, zâmbetul persoanelor dragi, bucuria de pe fața oamenilor atunci când cânt ș.a.) și nu să mă îmbăt cu multele lucruri materiale, în falsele impresii.

Reporter: Un gând pentru cititorii DâmbovițaRealityNews, pentru târgoviștenii tăi… Unde să te caute dacă au nevoie de o voce bună și un tânăr frumos ca tine?

F.R.: Vreau să vă mulțumesc pentru TIMP și pentru că mă ascultați! Sper să reușim un concert în Târgoviște și să mă întâlnesc cu voi cât mai repede. Pentru cei care doresc să mă contacteze găsesc detalii pe pagina mea de facebook: Florin Răduță Official (aici sunt detalii despre activitatea mea sau evenimente) sau pe Youtube – Florin Raduță.

Reporter: Mulțumim mult pentru amabilitatea de a ne acorda acest scurt interviu și pentru timpul pe care ți l-ai facut pentru noi și cititorii noștri. Succes în tot ceea ce faci și Dumnezeu să îți ajute!

F.R.: Vă mulțumesc foarte mult pentru invitație și că sunteți alături de mine. Nu uitați: „Totul se întâmplă cu un motiv”!

AICI puteți asculta cea mai nouă piesă semnată Florin Răduță, ”Cheamă-mă”.

1 COMENTARIU

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.