TÂRGOVIȘTE: SAGRICOM VA SCĂPA DE ”FANTOMELE” BLOCURILOR NETERMINATE

330

Vești bune pentru Târgoviște și mai ales pentru tineri. Agenția Națională pentru Locuințe – ANL a lansat licitația pentru finalizarea celor 146 de unități locative (apartamente și garsoniere), reprezentând 8 blocuri din cartierul Sagricom, rămase, după încetarea lucrului acum mulți ani, ca niște… fantome, în diverse stadii de execuție, în bătaia vântului, a ploilor și a soarelui…

Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, data limită pentru depunerea ofertelor este 17.08.2017, iar evaluarea acestora se va încheia pe data de 11.09.2017.

Durata de execuție este de 24 de luni.

”Prin acest demers, se rezolvă încă o problemă importantă a orașului nostru, în condițiile în care, în afara faptului ca există o cerere importantă de locuințe pentru tineri, imobilele vizate riscau să se degradeze iremediabil. De menționat că, în contextul finalizării blocurilor de către ANL, administrația locală târgovișteană va realiza la rândul său în cartierul Sagricom lucrările edilitare de amenajare a aleilor de acces, a parcărilor și trotuarelor”, a declarat edilul târgoviștean.

Datele din luna februarie 2017 arătau că valoarea totală estimată a investiţiei este de 29.649.634,74 lei (cu TVA), din care finanţarea ANL este de 28.092.622,12 lei (cu TVA), iar lucrările de construcţii montaj erau estimate la 23.725.197,34 lei. Lucrările în cartierul Sagricom au fost întrerupte în urmă cu aproximativ 12 ani.

(sursa și foto: Daniel Cristian Stan via facebook)