ÎN SEPTEMBRIE, MULT AȘTEPTATA RECTIFICARE BUGETARĂ

230

Așteptată cu sufletul la gură, în special din prisma majorărilor salariale operate prin noua lege a salarizării personalului plătit din fonduri publice, dar și a posibilității acordării, acolo unde se va putea, a voucher-elor de vacanță, rectificarea bugetară va avea loc în luna septembrie, iar autoritățile speră că aceasta va fi pozitivă.
Într-o emisiune tv recentă, ministrul Finanțelor, Ionuț Mișa, a declarat: „Rectificarea bugetară va fi în luna septembrie. Am făcut o evaluare după primele șase luni, am stabilit și am discutat cu ordonatorii de credite, cu 65 de ordonatori de credite am purtat deja discuții. Discuțiile au fost mult mai aplecate și mai punctuale de această dată, în sensul că am dorit să știm la nivelul fiecărui minister pentru ce se solicită noi suplimentări de sume sau către ce destinații merg alocațiile bugetare”, a spus Mișa, citat de Agerpres.
Potrivit acestuia, execuția după primele șase luni a evidențiat că în cazul unor ministere aceasta este foarte slabă, impunându-se discuții despre măsurile ce ar putea fi implementate pentru o execuție mai bună. Ministrul a mai precizat că speră ca rectificarea să fie una pozitivă și că „va sta cu ochii” pe Agenția Națională de Administrare Fiscală.
(sursa: Agerpres)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.