PUCIOASA: SERBĂRILE BĂILOR, ÎNTRE 1 ȘI 3 SEPTEMBRIE. CE ARTIȘTI SUNT AȘTEPTAȚI

317

Trupa Compact din Cluja Napoca va cânta la Pucioasa pe 1 septembrie 2017, în cadrul Serbărilor Băilor și în cadrul turneului formației intitulat ”Legenda continuă”. Compact nu este singura trupă care va fi invitată la Pucioasa în perioada Serbărilor, ce se vor desfășura între 1 și 3 septembrie. La Pucioasa vor mai cânta, tot pe 1 septembrie, de la ora 20.00, formațiile Trooper și Zdob și Zdub.

Serbările orașului Pucioasa vor debuta pe 1 septembrie, la ora 12.00, cu ședința festivă a Consiliului Local. Ziua de vineri mai cuprinde: expoziție de fotografie, Parcul tinerilor, concerte de harpă și de jazz, expoziții de ceasuri și carte poștală, dar și vernisajul expoziției celebrului caricaturist Ștefan Popa Popa’s.

Sâmbătă, 2 septembrie, aduce la Pucioasa concursul de aeromodele, campionatul de fotbal, expoziție de fotografie, jocuri și ateliere pentru copii, expoziția mașinilor de epocă, Parcul tinerilor. De la ora 19.00, are loc spectacolul ”Pucioasa, mon amour” susținut la Casa Leonescu, iar pe scena din Parcul Central vor urca Roxana Nemeș, Adda și Smiley.

Duminică, 3 septembrie, va continua în același ”ritm” de veselie și sărbătoare la Pucioasa, seara fiind dedicată teatrului și spectacolelor susținute de Maria Dragomiroiu și Paul Surugiu.

Și anul acesta, Serbările Băilor Pucioasa se vor încheia cu un spectaculos foc de artificii.

AICI găsiți programul complet de anul acesta al Serbărilor de la Pucioasa.