JURNAL DE FAPTE BUNE: CADOURI NESPERATE PENTRU TREI FAMILII DÂMBOVIȚENE

275

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, în Arhiepiscopia Târgoviștei s-a finalizat construirea a trei locuințe pentru familii aflate în dificultate.

Astfel, în Parohia Glodeni din Protoieria Pucioasa, preoții au construit două locuințe, dotate cu toate condițiile necesare traiului zilnic, pe care le-au oferit unor familii ce au trecut prin grele încercări. La realizarea acestui proiect social au contribuit Primăria Comunei Glodeni, comunitatea parohială și voluntari din comitetul parohial de tineret, precum și mai mulți sponsori generoși care au susținut financiar finalizarea inițiativei Bisericii.

De asemenea, Arhiepiscopia Târgoviștei a construit o locuință în Parohia Văcărești din Protoieria Târgoviște Sud, pe care, după ce a utilat-o ce toate cele necesare, a oferit-o unei familii cu trei copii.

Prin aceste acțiuni de filantropie creștină, Biserica străbună, prin comunitățile parohiale, își manifestă permanent solidaritatea și dragostea față de fiii săi duhovnicești lipsiți de alt sprijin.