DÂMBOVIȚA: LICENȚIAȚII ÎN TEOLOGIE ÎN FAȚA EXAMENELOR DE CAPACITATE PREOȚEASCĂ

97

Mijlocul lunii septembrie vine cu examene pentru licențiații în Teologie! Marți, 19 septembrie 2017, Arhiepiscopia Târgoviștei organizează Examenul de capacitate preoţească, sesiunea de toamnă, pentru licenţiaţii în teologie, specializarea teologie ortodoxă pastorală, care îndeplinesc condiţiile canonice, statutare şi regulamentare bisericeşti în vederea hirotoniei.

Înscrierea candidaţilor va avea loc până la data de 15 septembrie 2017, iar dosarele de concurs se vor depune la Secretariatul Centrului eparhial. Anterior examenului de capacitate, se va susţine, în data de 18 septembrie, Testarea psihologică, începând cu ora 9.00, la Centrul eparhial.

Proba scrisă a Examenului de capacitate preoţească va avea loc marţi, 19 septembrie 2017, la ora 8.00, iar examinarea orală va începe în aceeaşi zi, de la ora 10.00. Ambele probe se vor desfăşura la sediul Arhiepiscopiei Târgoviştei.

Informaţii despre actele necesare pentru înscriere şi tematica pentru examen, se regăsesc la avizierul Centrului eparhial, precum şi pe site-ul Arhiepiscopiei Târgoviştei, accesând adresa www.arhiepiscopiatargovistei.ro, secţiunea Info Utile.