TÂRGOVIȘTE: STADIONUL DE 29 MILIOANE EURO, LA STADIUL DE AVIZE MINISTERIALE

  85

  Stadionul municipal de la Târgoviște, despre care mulți cred că este o ”fata Morgana”, este, iată, la momentul avizelor ministeriale. Consiliul Județean Dâmbovița a anunțat că obiectivul se află în prezent la faza de studiu de prefezabilitate și a primit avizul favorabil din partea Companiei Naționale de Investiții. De asemenea, investiția de la Târgoviște a fost analizată și în ședința pregătitoare a Consiliului tehnico-economic din Ministerul Dezvoltării Regionale din data de 25 august 2017.

  Pasul următor va fi actualizarea investiției într-o ședință interministerială, la care va participa și Ministerul Finanțelor. După avizarea interministerială, Compania Națională de Investiții va iniția procedurile de achiziție a realizării studiului de fezabilitate.

  Conform Consiliului Județean, valoarea estimată a obiectivului va fi de 29,3 milioane de euro, stadionul municipal urmând să aibă 15.000 locuri și pistă de atletism, existând posibilitatea organizării și a meciurilor de rugby. El ar urma să fie construit în zona fostei unități militare de la Gara Târgoviște Sud în următorii trei ani. Libertatea.ro scria totuși, în luna martie 2017, că ”este o decizie surprinzătoare, având în vedere că Târgovişte nu este în acest moment un punct de referinţă pe harta fotbalului românesc”.

  (foto: libertatea.ro)

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.