ZILELE CETĂȚII TÂRGOVIȘTE: CINCI SERI DE SPECTACOLE. CE ARTIȘTI CÂNTĂ ANUL ACESTA

903

Zilele Cetății au debutat luni, 4 septembrie și se vor desfășura, într-o pleiadă de evenimente care mai de care mai atractive, până duminică, 10 septembrie, seara.

De miercuri însă încep și mult așteptatele concerte, anul acesta organizatorii pregătind așadar cinci seri special la Târgoviște.

Miercuri, 6 septembrie, de la ora 19, urcă pe scena din Piața Tricolorului  Vlad Miriţă & Prietenii, marcându-se și cei 15 ani de când tenorul târgoviștean a intrat în lumea minunată a muzicii. Invitaţi: Marcel Pavel, Nico, Monica Anghel, Paula Seling, Ionuţ Fulea, Sebastian Stan şi alţii.

Joi, 7 septembrie, tot de la ora 19, folclorul va fi la el acasă la Târgoviște, iar scena din Piața Tricolorului schimbă… ritmul cu Festivalul Naţional ”Ion Dolănescu” – ediţia a IV-a.

Vineri, 8 septembrie, de la ora 20, târgoviștenii și nu numai se vor bucura de recitalurile: Hardton, Trooper, Ducu Bertzi, Elena Gheorghe și muuuult-așteptatul Smiley (Locaţie: Piaţa Tricolorului).

Seara de sâmbătă este dedicată muzicii clasice: de la ora 19.00, la el acasă, tenorul Florin Georgescu va susține concertul ”Anniversarium – 40 de ani de carieră”. Invitați: Ștefan Ignat, Liviu Indricău, Maria Jinga, Alin Stoica, Yuriy Tsiple, Iordache Basalic, Cristina Dan și alții (Locație: Piața Tricolorului).

Duminică, de la ora 21.30, încheie Zilele Cetății din nou Elena Gheorghe & Band, tot pe scena din Piața Tricolorului.