TÂRGOVIȘTE 2017: SHOW DE SHOW CU SMILEY

596

Smiley a făcut show de show vineri seara (8 septembrie 2017) la Târgoviște, în fața a mii de oameni veniți în Piața Tricolorului special pentru el, deși lista a cuprins mai mulți artiști.

De la copii de câțiva anișori, care s-au ”înviorat” brusc când i-au auzit vocea și acordurile muzicale, foarte cunoscute, mai ales că ”moțăiau” deja în brațele părinților (deși în programul oficial Smiley ar fi trebuit să înceapă la ora 22.00, el și formația sa, alături de Dorian, au cântat după ora 23.00).

Am văzut târgovișteni și nu numai, de toate vârstele, o mare de adolescenți, dar și oameni trecuți de prima tinerețe care au dansat, au cântat, au sărit și au strigat alături de Smiley.

Artistul a început cu ”Cai verzi pe pereți”, a interpretat toate piesele lui cunoscute, dar și câteva mai noi lansate în 2017, a anunțat (și) la Târgoviște că duminică, pe 10 septembrie, lansează oficial piesa ”Ce mă fac cu tine azi” și a încheiat, în extazul asistenței generale, cu „Oarecare”.

Felicitări, Smiley pentru show-ul de la Târgoviște, felicitări organizatorilor pentru ideea de anul acesta de a-l aduce pe artistul din Pitești, pe numele lui Andrei Tiberiu Maria, în ediția 2017 a Zilelor Cetății!

Aici puteți vedea o ”mostră” din concert, transmisiunea live a lui Smiley, pentru că, încântat de public și de primirea de la Târgoviște, Smiley a dorit să aibă o piesă live pe contul lui oficial de facebook.

La concertul de vineri seara, au mai evoluat trupele Hardton, târgovișenii de la Trooper, Ducu Bertzi şi Cream – Claudia Pavel.