TÂRGOVIȘTE: NOI BRANDURI SE PREGĂTESC SĂ DESCHIDĂ MAGAZINE

1050

Chiar dacă mai durează până ce se va deschide mult-așteptatul mall la Târgoviște, totuși orașul începe să devină atractiv pentru diverse branduri deja cunoscute dâmbovițenilor.

În zona fostului supermarket XXL, pe strada Arsenalului, unde din vară s-a deschis, pe o parte din amplasament, magazinul Penny, se va deschide, pe 14 septembrie 2017, magazinul Pepco, un retail discounter binecunoscut dâmbovițenilor, până acum din alte orașe.

Cu o rețea vastă la nivel european, magazinul va oferi și la Târgoviște articole de îmbrăcăminte pentru întreaga familie, precum și produse pentru casă, la cele mai mici prețuri. În Polonia, Pepco a cunoscut o dezvoltare dinamică și a devenit cel mai renumit retailer de îmbrăcăminte pentru copii, un furnizor de top în domeniul articolelor decorative.

De asemenea, lângă Pepco, se lucrează de zor la viitoarele magazine Deichmann (de încălțăminte) și Takko Fashion (de îmbrăcăminte), de asemenea branduri cunoscute și cu prețuri accesibile, dar și cu promoții periodice, promoții cu care, până acum, Târgoviștea nu a fost prea familiară, în afară de câteva magazine serioase, care știu ce înseamnă perioadele de promoții și anunțarea noilor colecții. Dâmbovițenii pasionați de cumpărături preferă mall-urile din București și mai ales din Ploiești, tocmai pentru că cei isteți fac achiziții consistente în perioada promoțiilor. Se subînțelege că firmele respective vor crea și câteva zeci de locuri de muncă, binevenite în municipiu.

Deichmann este o companie din Germania, înființată în anul 1913. Este cel mai mare vânzător cu amănuntul de încălțăminte din Europa. Compania este în posesia familiei Deichmann și are sediul central în Essen, Germania. Takko Fashion este o companie de retail de îmbrăcăminte din Germania. Compania operează în peste 1.200 de magazine în Europa, atât direct, cât și în sistem de franciză, și este al doilea mare retailer de pe piața de profil din Germania.