TÂRGOVIȘTE: CONCURS INTERNAȚIONAL DE ÎNOT

    159

    Vine toamna competițiilor la Complexul Turistic de Natație Târgoviște care vă propune, pentru perioada 29 septembrie – 1 octombrie, un concurs internațional de înot destinat sportivilor de performanță, copii (11 ani), cadeți, juniori, tineret și seniori. Cupa Contratimp Târgoviște a ajuns la ediția a V-a, care va cuprinde cinci reuniuni, câte două în zilele de vineri și sâmbătă (ora 9.30 și ora 17.00), pentru ca ultima să fie programată pentru duminică (ora 9.30).

    Se va înota în sistem OPEN, iar clasificarea se va face pe categorie de vârstă și sex. Copiii născuți în 2007 vor fi acceptați în concurs, cu condiția de a participa la categoria de vârstă 2006, fără a beneficia de premiere separată. Înscrierile vor fi acceptate până la data de 26 septembrie, putând contacta adresa de e-mail: contratimpcampina@yahoo.ro.

    Se vor acorda medalii și diplome pentru primele trei locuri, însă vor fi și premii surpriză. Organizatori sunt Primăria Municipiului Târgoviște, Complexul Turistic de Natație și ACS Contratimp.

    (sursa și foto: Complexul Turistic de Natație Târgoviște)