Dacă anul 2017 a fost (și încă mai este) pe bună dreptate denumit ”Anul locurilor de joacă”, 15 septembrie ar trebui să fie numită ”ziua locurilor de joacă”.

Nu mai puțin de trei astfel de spații au fost date în folosință la Târgoviște. Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, ”este vorba de locul de joacă din spatele blocului nr. 72, microraionul nr. VI, locul de joacă din microraionul nr. 3 şi locul de joacă din microraionul nr. XII, de la intersecţia străzilor Pandurilor şi Mihai Popescu. Noile locuri de joacă sunt dotate cu aparate de joacă, echipamente de fitness (cu excepţia celui din microraionul nr. XII), iluminat public propriu, bănci, coşuri de gunoi, groapă de nisip, suprafaţă antitrauma şi beneficiază de spaţiu verde generos”.

Proiectul celor 13 locuri de joacă amenajate la Târgoviște în acest an continuă cu investițiile de pe străzile Dr. Marinescu, Transilvaniei și Crăițelor, unde deja au demarat lucrările. De asemenea, vor fi amenajate locuri de joacă pe străzile Benone Georgescu, Radu de la Afumaţi şi George Cair, ”acestea fiind şi ultimele din cadrul actualului proiect”, după cum a mai precizat edilul Târgoviștei.

(sursa și foto: Daniel Cristian Stan via facebook)