ÎN BUCEGII DÂMBOVIȚENI: CUPA ”FLOARE DE COLȚ” PENTRU TEMERARII MUNȚILOR

72

În perioada 20-22 octombrie 2017, Asociaţia Ecologică Floare de Colţ, în parteneriat cu Organizaţia Naţională „Cercetaşii României” – Centrul Local „Naparis”, cu finanţare din partea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, va susţine activităţile practice ale proiectului „CUPA FLOARE DE COLŢ”. Concursul tematic, care cuprinde probe de turism montan specializat, va avea loc în Munţii Bucegi – zona Padina și a ajuns la ediția a III-a.

La concurs vor participa 7 echipe de câte patru tineri (2 fete şi 2 băieţi), cu vârste între 14 şi 35 de ani, cu domiciliul în mediul rural, din judeţul Dâmboviţa.

Printre probele de concurs se numără: drumeţie montană, orientare turistică, speologie, căţărare la stâncă şi la panou artificial, coborâre în rapel şi tiroliană, activităţi de ecologizare.

Proiectul face parte din programul Asociaţiei Ecologice Floare de Colţ „Natura ne învaţă primii paşi în viaţă”, program care în cele 74 de etape desfăşurate a implicat deja peste 3700 de persoane în cei şapte ani de la înfiinţarea asociaţiei.

Informaţii suplimentare la tel: 0722689911.

Marius Prundaru – Preşedinte AEFC, coordonator proiect