TÂRGOVIȘTE: GRĂDINIȚA NR. 9… CA NOUĂ! VEZI ÎN CÂT TIMP

97

Vești bune despre Grădinița nr. 9 din Târgoviște, unde lucrările de reabilitare sunt atent urmărite de echipa administrativă, în frunte cu primarul Daniel Cristian Stan.

Potrivit edilului, lucrările merg acum bine, după ce în luna iulie a fost reziliat contractul cu fostul constructor. ”Noul corp, parter şi etaj, în suprafaţă utilă de 515,30 mp, va găzdui 4 săli de clasă, cu vestiare şi grupuri sanitare. Finanţat prin PNDL 1, obiectivul de investiţii va fi finalizat în cel mult 45 de zile”, a precizat edilul. Poiectul are o valoare de 700.000 lei.

Totodată, primarul a ținut să reamintească faptul că, în ceea ce privește finanţările nerambursabile, municipiul Târgovişte a semnat 37 de contracte de finanţare în cadrul PNDL 2, din totalul de 57 semnate la nivelul întregului judeţ. ”Contractele vizează realizarea unor investiţii de modernizare şi extindere a infrastructurii educaţionale, dar şi reabilitarea a nouă străzi. Este cea mai mare alocare financiară accesată de Târgovişte în cadrul PNDL, depăşind de 10 ori totalul sumelor atrase vreodată de oraş în cadrul acestui program”, a declarat edilul.

(sursa și foto: Daniel Cristian Stan via facebook)