ÎN ATENȚIA CELOR CARE VOR SĂ DEVINĂ POLIȚIȘTI

106

În atenția celor care vor să devină polițiști: înscrierile la școlile de agenți de poliție se pot face până pe 5 decembrie 2017.

Așa cum DâmbovițaRealityNews a scris deja, în perioada 13 – 21 ianuarie 2018, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Durata studiilor de această dată este de un an.

Pentru o carieră în Poliție, cei interesați pot candida pe 1.300 de locuri (dintre care 16 locuri speciale pentru rromi și 10 pentru minorități) la școala din Câmpina și pe cele 300 de locuri (dintre care 6 sunt locuri speciale pentru rromi și 3 pentru minorități), la școala din Cluj-Napoca.

Până pe 5 decembrie, toți cei interesați se pot înscrie la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Poliția Capitalei, în funcție de reședința sau domiciliul fiecăruia.

Condițiile care trebuie îndeplinite și actele care sunt necesare la înscriere le găsiți pe: https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2018.

Probele, tematica și bibliografia vor fi afișate în cel mai scurt timp, atât pe site, cât și pe pagina de facebook a Poliției Române.

Ultima sesiune de admitere la școlile de agenți de poliție a avut loc în luna septembrie a acestui an. Probele de concurs au fost: proba medicală, proba fizică și testul scris (gramatică limba română și  limba străină).

Despre acest subiect, DâmbovițaRealityNews a mai scris AICI.