ASOCIAȚIA CHINDIA JURASIC PARK, O NOUĂ PROVOCARE: TABĂRĂ DE EDUCAŢIE ECOTURISTICĂ

49

O nouă provocare lansată deopotrivă pentru montaniarzi, dar și pentru iubitorii de adrenalină și aventură! Asociaţia Chindia Jurasic Park, având în spate o vastă experienţă în domeniul turismului montan, organizează în perioada 10-12 noiembrie 2017, activităţile practice ale proiectului „Tabără de educaţie ecoturistică”, proiect finanţat de Primăria Municipiului Târgovişte şi realizat în parteneriat cu Şcoala „Coresi” Târgovişte.

Președintele Asociației Chindia Jurasic Park, dl Nicolae Posta, a oferit câteva detalii despre acțiunea montană: pe parcursul a trei zile, cei 36 de elevi participanţi la proiect vor învăţa atât din teorie, dar mai ales din practică lucruri folositoare despre regulile muntelui: echipamentul individual şi colectiv folosit în drumeţia montană, orientarea în teren cu ajutorul formelor de relief sau a busolei, formele, culorile şi semnificaţiile marcajelor turistice din România, cum se pregăteşte şi ce trebuie să conţină rucsacul unui montaniard, care sunt regulile deplasării pe munte şi care sunt pericolele care pot apărea în munţi. De asemenea, tinerii vor planta puieţi de conifere şi vor participa la ateliere de tiroliană, echitaţie sau ciclism montan, parcurgând trasee în Munţii Leaota, cazarea participanţilor asigurându-se la Runcu, la Pensiunea Potcoava de pe frumosul plai al Brebului.

Aceasta este o nouă acțiune marca ”Chindia Jurasic Park”, după o vară și o toamnă dedicate aventurii și provocărilor lansate celor care iubesc muntele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.