FOTBAL, ETAPA A 14-A, SERIA NORD, VOINȚA SĂCUIENI – SPORTUL RUNCU: SPECTACOL TOTAL

  366

  Stadion Săcuieni, spectatori: 100. Au arbitrat: Ivașcu Bogdan, Tudor Codruț, Simion Vlad.

  Spectacol total la Săcuieni, meci de toată frumusețea pe dreptunghiul verde al stadionului din Săcuieni, în cadrul etapei a 14-a din categoria Onoare Nord.

  Echipele – Voința Săcuieni și Sportul Runcu – au oferit un meci plăcut, cu goluri multe, cu faze desfășurate parcă pe derulare rapidă la ambele porți.
  S-a dus o luptă crâncenă pentru victorie, la pauză scorul fiind 2-3, însă la finalul celei de-a doua reprize, acesta devenind egal 3-3.

  Localnicii au început în forță partida, au avut posesia balonului și au jucat mai mult în jumătatea adversă. Scorul a fost deschis în min. 17 de Ștefan Bobe, după ce a transformat un penalty. Băieții lui Florian Petrică Lețu au rămas în avanposturi, presând poarta echipei din Runcu, insistență răsplătită de golul marcat de Adrian Pârvu în min. 25, în urma unei faze cursive înregistrându-se 2-0.

  Însă vizitatorii au echilibrat meciul, speculând faptul că localnicii au redus viteza de joc și au ridicat piciorul de pe accelerație. Numărul 9, în min. 22, a redus din diferență și… 2-1. În min. 37, Sportul Runcu a egalat, după ce același jucător a marcat de la punctul cu var: 2-2.

  Formația din Săcuieni nu și-a mai revenit și a primit o lovitură parcă în moalele capului: în min. 41, în urma unui contraatac tăios, finalizat de jucătorul cu numărul 7, scorul a devenit 2-3.

  După pauză, gazdele forțează egalarea, atacând în valuri, cu jucători din toate compartimentele. Trupa din Runcu s-a apărat grupat și a avut noroc la incursiunile lui Milescu, Pârvu și Dumitru. Pe contra, oaspeții puteau marca pentru 2-4, dar din 3 metri s-a șutat peste transversală.

  Biciuită de pe margine de antrenorul Lețu, Voința Săcuieni a egalat în min. 83 prin căpitanul echipei, Ștefan Bobe. Acesta a executat fără replică o lovitură de pedeapsă și 3-3 după un henț comis în careul mare.

  Finalul a aparținut amfitrionilor care puteau lua toate punctele puse în joc, dacă același Ștefan Bobe (90+4) nu rata din poziție excelentă. Voința a marcat la ultima fază prin Pârvu, dar golul a fost anulat de centralul Bogdan Ivașcu la semnalizarea asistentului Codruț Tudor.

  Până la urmă, a fost o remiză în urma unui meci frumos în care fiecare dintre combatante puteau câștiga.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.