GĂEȘTI: BĂTRÂN RĂNIT GRAV DUPĂ CE A CĂZUT CU BICICLETA

56

Un bătrân de 70 de ani, din Petrești – Găești, care circula cu bicicleta, din păcate se pare că sub influența alcoolului, a ajuns pe patul de spital cu răni foarte grave. El a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge în șanț, după ce, spun aparținătorii, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut de pe bicicletă într-un cap de pod.

Dacă este sau nu așa, vor stabili anchetatorii, cert este că batrânul a suferit un traumatism facial sever cu fractură de os temporal, fractură de piramidă nazală și fractură de oase maxilare.

A fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și, după primele investigații și acordarea de ajutor imediat, rănile lui au necesitat transportul la Spitalul de Urgență Floreasca din București.

Chiar zilele trecute, polițiștii de la rutieră din Dâmbovița, sprijiniți de efective de la ordine publică, au acționat pe raza județului pentru depistarea și sancționarea abaterilor comise de cei care se deplasează cu bicicleta, acțiune în urma căreia 200 de bicicliști au fost amendați pentru nerespectarea regulilor de circulație. Dintre aceștia, 5 pentru consum de alcool și 27 pentru lipsa vestei reflectorizante.

Pentru prevenirea implicării în accidente de circulație, polițiștii le recomandă bicicliștilor, ca primă regulă și cea mai importantă, să NU circule cu bicicleta sub influența băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.