TÂRGOVIȘTE: VIITORUL MALL, ÎN… PROCEDURILE ÎNCEPUTULUI

170

Consiliul Județean Dâmbovița anunță printr-un comunicat de presă că a fost desemnat câștigătorul licitației privind constituirea dreptului de superficie terenului destinat construirii mall-ului din zona UM Gară.

În urma licitației publice lansate de Consiliul Județean Dâmbovița în vederea constituirii dreptului de superficie asupra terenului situat în Târgoviște, pe Bulevardul Regele Carol I nr. 51, a fost încheiată procedura specifică de constituire a dreptului de superficie. Terenul în cauză, din zona fostei unități militare de la Gara Târgoviște, este destinat construirii unui centru comercial (mall). Comisia de evaluare a declarat câștigătoare oferta P.K. GRIZZLY S.R.L. cu o sumă anuală de plată de 477.866 lei, suma adjudecată fiind mai mare cu aproximativ 26% față de prețul de pornire al licitației, în valoare de 355.200 lei. În perioada următoare, se va face comunicarea oficială către ofertantul câștigător și se va încheia contractul de constituire a dreptului de superficie, în termen de 10 zile de la încheierea procesului-verbal de atribuire.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, consideră că această etapă este un pas important în realizarea centrului comercial în zona menționată, o dovadă în plus a preocupării administrației județene față de îndeplinirea promisiunilor asumate.

(Dreptul de superficie constă în dreptul de proprietate al unei persoane, numită superficiar, privitor la construcțiile, plantațiile sau alte lucrări ce se află pe un teren proprietatea altuia, teren asupra căruia superficiarul are un drept de folosință, accesoriu dreptului de proprietate asupra construcțiilor, plantațiilor etc.)

(sursa: cjd.ro; foto: Arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.