TÂRGOVIȘTE: CURSURI GRATUITE DE CUSĂTURI PENTRU COPII

117

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, la Centrul Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei, vineri, 10 noiembrie 2017, s-au desfășurat cursuri de cusături, la care au participat 20 de elevi. Astfel, se dorește sprijinirea elevilor în cadrul procesului educațional, prin intermediul studiului și al jocului.

Aceste cursuri se desfășoară în fiecare vineri între orele 12 și 14.00. Tot la Centrul Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei au loc și alte cursuri de abilități practice oferite gratuit copiilor din Târgoviște.

În trecut, aici s-au mai desfășurat, tot gratuit, cursuri de cusături artizanale pentru copii, de pictură, de limba engleză, quilling și origami. Acest demers eclezial dorește să ofere, într-un ambient de siguranță, încredere și bunăvoie, alături de diferite deprinderi copiilor participanți, sub coorodonarea unui personal specializat.

Cei interesați pot solicita informații la Centrul Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei, de pe Calea Domnească nr. 261, telefon 0245 217 936.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.