DÂMBOVIȚA: CAMPANIA UMANITARĂ ”DAR DIN DAR PENTRU SUFLETE MINUNATE”, SOLIDARITATE EXTRAORDINARĂ ÎN JURUL UNEI IDEI EXTRAORDINARE

143

”Dar din dar pentru suflete minunate” este o campanie umanitară ce se desfășoară zilele acestea în Dâmbovița, dar care a depășit granițele județului și chiar ale țării.

Inițiată de două tinere minunate – Cristina Petre și Mariana Spătaru – care vor prin puterea exemplului să schimbe ceva pentru 400 de copii din ”custodia” Parohiei Glodeni, acțiunea umanitară are susținerea necondiționată a fostului primar al municipiului Târgoviște, Gabriel Boriga. De asemenea, campania are sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița și al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

Până pe 17 noiembrie 2017, încă se pot dona haine, jucării, încălțăminte și alimente (acestea din urmă fiind absolut necesare în parohie, pentru că acolo, în fiecare duminică, prin implicarea preoților din localitate, sunt oferite mese calde pentru copii și bătrâni), aceastea fiind depozitate într-un spațiu din Cartierul CFR până când vor ajunge la destinatari. Iar acest lucru se va întâmpla în cadrul unei seri de gală, un bal organizat la Căminul cultural din Glodeni în după amiaza de 19 noiembrie, unde va avea loc și un spectacol. Sunt deja artiști, sportivi și ansambluri folclorice care și-au anunțat participarea probono.

Cu un singur anunț și două numere de telefon, campania s-a urnit și a demonstrat, încă o dată, că ”dar din dar se face Rai”, iar românii, indiferent de unde sunt, știu să sară în ajutorul semenilor, mai ales când este vorba despre copii.

Campania nu acceptă sub nicio formă sume de bani, ci doar obiectele enumerate mai sus alături de alimente.

Și zilele acestea, puteți suna pentru donații sau informații, 24 de ore din 24, la următoarele numere de telefon: 0720-654155 (Cristina Petre) și 0727-682010 – Mariana Spătaru.