TÂRGOVIȘTE: COMPETIȚIE DE BASCHET ÎNTRE LICEE

  112

  Până pe 30 noiembrie 2017, sala de sport a Colegiului Naţional “Ienăchiţă Văcărescu” din Târgovişte va găzdui proiectul “Baschet – sănătate, educaţie, recreere”, finanţat nerambursabil de Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

  Proiectul se derulează în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și presupune o competiţie între echipele de baschet ale mai multor licee din oraş.

  În cadrul festivității de deschidere,  Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a transmis: “Vă mulţumesc pentru faptul că participaţi la această activitate. Este un proiect pe care noi, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, l-am finanţat. (…) Încercăm să fim aproape de dumneavoastră şi să vă sprijinim în demersurile dumneavoastră. Nu în ultimul rând, vreau să le mulţumesc celor care s-au implicat, Asociaţiei de părinţi, cadrelor didactice, Inspectoratului Şcolar Judeţean, pentru că suntem parteneri în acest proiect şi cu siguranţă vom fi parteneri și în proiecte viitoare!”

  Valoarea proiectului este de 16.752 lei, din care  15.022 lei (89,7%) reprezintă suma totală alocată proiectului de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

  Scopul principal al proiectului îl reprezintă educarea și motivarea elevilor din școlile și liceele dâmbovițene să participe la acțiuni sportive și atragerea unui număr cât mai mare de elevi în practicarea baschetului și a sportului în general.