MALL-UL DE LA TÂRGOVIȘTE: VIITOAREA ”ATRACȚIE” ÎN PROIECTUL DE LA GARĂ

103

Am reușit să inițiem un dialog constructiv între toate părțile care vor contribui la realizarea centrului comercial din municipiul Târgoviște. Cred că este un aspect important, un prim pas al unui efort comun de a face acest proiect posibil”, este declarația președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, după discuțiile avute pe 21 noiembrie, la sediul instituției administrative.

Practic, Consiliul Județean Dâmbovița a fost gazda unei întâlniri de lucru la care au participat atât preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, vicepreşedintele Alin Manole, membri ai aparatului tehnic al instituției, investitorii – reprezentanți ai societății PK Grizzly SRL, parte a concernului Prime Kapital, cât și reprezentanții celorlalte entități care vor contribui la realizarea acestui obiectiv de investiții.

Întâlnirea a vizat definirea cadrului necesar demarării lucrărilor de construire a centrului comercial din zona fostei unități militare de la gara Târgoviște.

La discuții au mai participat: reprezentanți ai Primăriei Municipiului Târgovişte, Agenţiei de Protecţie a Mediului Dâmboviţa, companiilor furnizoare de apă – canal, energie electrică, gaze.

Amintim că, în data de 17 noiembrie 2017, s-a semnat contractul pentru constituirea dreptului de superficie asupra terenului destinat acestei construcții.

(sursa: Consiliul Județean Dâmbovița; Alexandru Oprea via facebook)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.