TÂRGOVIȘTE: CONSILIER PNL, FOST PSD, ”DESFIINȚAT” DE UN FOST CAMARAD. PROIECT DE 20 MILIOANE EURO, ÎN AER

416
Alin Marina și Adrian Bercu, pe vremea când erau colegi în PSD

Considerat cea mai importantă investiție postdecembristă de la Târgoviște, proiectul prin care municipiul reședință de județ ar deveni smart city, cu un transport public foarte modern și ecologic este în momentul de față exact în aer.

Aleșii PNL Târgoviște refuză derularea unui proiect în valoare de 20 de milioane de euro, finanțare europeană nerambursabilă, care ar conduce la asigurarea unui transport public modern, eficient și ecologic. Refuz să cred că aceasta este România Normală pe care o tot evocă în luările de poziție împotriva Guvernului. De-aia n-are ursul coadă…”, scrie Alin Marina, consilier al primarului municipiului Târgoviște.

Tot domnia sa explică și sabotajul PNL la adresa planurilor pentru dezvoltarea comunității: în data de 23 noiembrie, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Municipal, aleșii PNL au respins propunerea primarului Daniel Cristian Stan, de înființare a unui operator public de transport, cu capital social deținut integral de municipalitate, proiect indispensabil obținerii de către municipiul Târgoviște a unei finanțări nerambursabile în valoare de peste 20.000.000 euro! ”Adică (n.r. consilierii municipali PNL) au blocat procesul prin care Târgoviștea ar urma să beneficieze de o infrastructură nouă, modernă, cu mijloace de transport electrice, depou modern, stații de încărcare cu electricitate, stații moderne de așteptare pentru călători și întregul traseu pe care noile autobuze ar urma să circule complet reabilitat pe bani europeni. Pretextul este unul demn de Cascadorii Râsului – liberalii solicitând o amânare a acestei hotărâri pe motiv că există posibilitatea ca actualul operator, Asociația Investitorilor Transport Târgoviște, ar putea acționa în judecată Primăria Târgoviște în urma înființării unei regii proprii, blocând ulterior dezvoltarea proiectului. Nimic mai fals. Potrivit ghidului solicitantului, în condițiile date, nu există altă variantă pentru accesarea respectivei axe decât înființarea unei regii proprii. Că actualul operator are în vigoare un parteneriat transformat ulterior în contract, prin act adițional, nu face obiectul acestei discuții. AITT va ieși din schemă la punerea în folosință a noului sistem de transport, pentru că oricum un contract pe 50 de ani este de neconceput într-un asemenea domeniu. Însă modul în care PNL înțelege să joace rolul opoziției este, o spun cu toată responsabilitatea, demn de filmele cu Stan și Bran” – a explicat Alin Marina.

Și cum subiectul este unul care a pus pe jar toată Târgoviștea, iar reacțiile online ale târgoviștenilor sunt  dintre cele mai dure, oamenii cerând explicații publice și mai ales ”numele și prenumele” consilierilor care s-au opus primului pas obligatoriu din proiect, Alin Marina a ținut să îi dea o replică extrem de dură fostului camarad, ”coleg și prieten” – cum îl numește domnia sa – azi consilier PNL, Adrian Bercu, unul dintre ”sabotorii” proiectului în valoare de peste 20.000.000 de euro.

Comentariul (VEZI FOTO) a fost șters, iar eu blocat de către acest laș pe care îl puteți vedea în poza de grup, ce nu are nici 2 ani vechime, de atunci când nu îi puțea social-democrația, ci din contră, încerca din răsputeri să dea din coate pentru a se așeza cât mai în față… Cea mai mare investiție postdecembristă, finanțare europeană nerambursabilă, care ar conduce la asigurarea unui transport public modern, eficient și ecologic, este împiedicată de o gașcă de aventurieri în ale politicii. RUȘINE, PNL!”, a scris Alin Marina.

Vă reamintim că proiectul vizează îmbunătățirea transportului public urban prin achiziționarea de vehicule electrice, construirea infrastructurii necesare transportului electric, inclusiv stații de alimentare a automobilelor electrice, modernizarea și reabilitarea infrastructurii rutiere pe coridoarele deservite de transport public în municipiul Târgoviște.

1 COMENTARIU

  1. Vesnicul consilier al primarului Stan care se pare ca este platit din banii targovistenilor ca sa atace opozitia cand aceasta are ceva de zis iese din nou la rampa. Il acuza pe consilierul PNL Adry Bercu ca acum ii pute socialismul care acum doi ani nu-i putea,il ,il acuza de prostie, il acuza de fariseism ai ca ar fi o holograma. Interesant acum doi ani, cica, erau prieteni. Si eu am avut niste colegi care si-au schimbat „vesta” pentru un post bine platit, dar mai mai mult decat sa-i acuzi ca au tradat votul alegatorilor nu e cazul. Cand spui ca ai fost prieten si ii torni in cap un tucal de laturi inseamna ca ceva nu e in regula. Cred ca a cheltui bani in van (troleibuze, motoare pentru termoficare fara modernizarea retelelor de distributie a agentului termic, documentatii de urbanism care nu se mai termina) ar trebui sa ne puta la toti cei care platim taxe si impozite .Ca de obicei cand Alin Malinul deschide gura spune numai lucruri „interesante ” chiar daca sunt atacuri la persoana sau minciuni pur si simplu. Oare care or fi sarcinile de servici ale acestui individ. Curios ca politrucul, consilier numit il sfatuieste pe consilierul ales sa faca ceva bun pentru Targoviste cand initiativa apartine majoritatii si executivului. Curios ca politrucul scapa din vedere ca cel ales reprezinta cetatenii, pe cand el il reprezinta numai pe primar si pentru asta este mult prea bine platit. Borcanele nu ar trebui amestecate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.