DÂMBOVIȚA: SUTE DE POLIȚIȘTI, MOBILIZAȚI PENTRU MINIVACANȚĂ

48

 

Peste 200 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, cu aproape 100 de autospeciale, vor fi mobilizați la datorie pe toată durata minivacanței de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României.

Astfel, în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița va acţiona, în tot județul, cu 203 poliţişti şi 94 de autospeciale (media zilnică).

Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, se vor organiza zilnic, în această perioadă, 105 patrule de siguranţă publică.

De asemenea, în fiecare zi, peste 30 de polițiști rutieri vor fi prezenți pe principalele drumuri naționale și județene, pentru fluidizarea traficului pe căile de acces din zona desfăşurării manifestărilor publice, circumscrise acestor sărbători, a lăcașurilor de cult și a stațiunilor turistice. Atenție, vitezomani! Pentru prevenirea accidentelor de circulație grave și menținerea unei atitudinii prudente în trafic, polițiștii rutieri vor acționa și cu aparatele radar montate pe autospeciale.

Structurile de poliţie transporturi vor asigura patrularea pe trenurile de călători, cu precădere pe rutele către municipiile unde vor avea loc manifestările, precum şi în staţiile şi triajele de cale ferată.

(sursa: Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița; foto: cars.ro)