TÂRGOVIȘTE: CERTIFICAT DE URBANISM PENTRU VIITORUL MALL

112

Încă un pas spre viitorul mall de la Târgoviște. Primăria Targoviste a eliberat certificatul de urbanism aferent construirii noului complex comercial în zona Gării Sud, în cadrul marelui proiect ce se va derula aici.

Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, mall-ul va fi realizat pe un teren proprietatea Consiliului Judetean, va avea regimul de înălțime S+P+M+1E+E tehnic și o suprafață desfășurată de aproximativ 45.000 mp. Aici vor urma să se înființeze aproximativ 1000 de noi locuri de muncă.

Pe 17 noiembrie 2017, Consiliul Județean a găzduit evenimentul de semnare a contractului în vederea constituirii dreptului de superficie asupra terenului destinat construirii mall-ului. Urmare a licitației publice lansată de Consiliul Județean Dâmbovița, comisia de evaluare a declarat câștigătoare oferta P.K. GRIZZLY SRL, cu o sumă anuală de plată de 477.866 lei. Firma selectată are 5 proiecte internaţionale de centre comerciale, două în Bulgaria, unul în Slovenia, unul în Polonia și a început și în România astfel de investiţii la Bucureşti, Ploieşti, Iaşi, Roman, Baia Mare, Slobozia, Focşani.

Zona de la unitatea militară de la gară va fi transformată radical: acolo vor fi construite un nou stadion, un nou sediu al Registrului Auto Român, blocuri ANL, un parc.  Întregul proiect are valoarea de aproximativ 227 milioane lei (50 milioane euro).

(sursa: Daniel Cristian Stan via facebook; foto: Alexandru Oprea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.