ATENȚIE: O NOUĂ METODĂ DE ÎNȘELĂCIUNE

197

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște desfășoară activități în vederea identificării unui bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune. În sarcina acestuia s-a reținut că, la data de 11 decembrie a.c., în timp ce se afla într-o piață din Târgoviște, ar fi abordat un bărbat de 69 de ani și, sub pretextul schimbării unei sume de bani, l-ar fi înșelat cu 400 lei. În cauză sunt continuate cercetările și pentru recuperarea prejudiciului.

În încercarea de a stopa toate tipurile de înșelăciuni, mai ales că se apropie Sărbătorile de iarnă, structura de prevenire a criminalității și polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște  au organizat o activitatea stradală, de informare a cetățenilor. Aceasta a fost desfășurată în zonele aglomerate din Târgoviște  și a constat în discuții cu cetățenii și distribuirea de materiale cu conținut informativ-preventiv. Polițiștii au atras atenția oamenilor cu privire la necesitatea asigurării corespunzătoare a bunurilor personale, îndeosebi în piețe, supermarketuri și zone aglomerate.

Pentru siguranța locuinței și prevenirea victimizării prin înșelăciuni, polițiștii le-a adresat beneficiarilor o serie de sfaturi, subliniind importanța adoptării unui comportament responsabil. Totuși, în cazul în care sunteți victima sau martorul vreunei infracțiuni, apelați imediat 112 sau informați cea mai apropiată unitate de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.