DÂMBOVIȚA: ”AJUTOARELE” LUI MOȘ CRĂCIUN, LA FAMILII DIN OCNIȚA ȘI GURA OCNIȚEI

161

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a vizitat în data de 13 decembrie a.c., alături de Cristiana Bucur, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița, și de alți reprezentanți ai acestei instituții, mai multe familii dâmbovițene din comunele Ocnița și Gura Ocniței, aflate în atenția serviciilor locale și județene de asistență socială.

Din partea ambelor instituții au fost oferite daruri – dulciuri și alimente de bază, atât copiilor, cât și familiilor acestora.

Prima oprire a fost în comuna Ocnița, la căminul a doi copii aflați în plasament familial și, ulterior, la două familii cu câte patru copii fiecare, cuprinse într-un proiect dedicat prevenirii separării copiilor de familia lor sau de reintegrare în familia naturală, prin sprijinirea familiei cu ceea ce este necesar în vederea creșterii și educării copiilor. În comuna Gura Ocniței, președintele Alexandru Oprea a vizitat patru familii, unde s-a întâlnit cu alți șase copii aflați în plasament familial. Președintele Consiliului Județean Dâmbovița s-a bucurat să fie alături de copii, i-a încurajat   să-și continue cu perseverență studiile și i-a asigurat de întreg sprijinul său.

(sursa și foto: Consiliul Județean Dâmbovița)