DÂMBOVIȚA: AMBASADORUL ISRAELULUI, ÎN VIZITĂ DE LUCRU

43

Pentru a doua oară, Excelența Sa Tamar Samash, Ambasadorul Israelului în România, a efectuat, pe 18 decembrie 2017, o vizită în județul Dâmbovița, prilej cu care a fost și oaspetele Consiliului Județean Dâmbovița. Aici, Excelența Sa a participat la o întâlnire atât cu oficialitățile județene, cât și cu reprezentanți ai instituțiilor dâmbovițene din domeniul educației.

În cadrul discuțiilor purtate între părți, președintele Consiliului Județean Dâmbovița a făcut o scurtă prezentare a județului Dâmbovița, reliefând principalele oportunități de investiții existente la nivelul domeniilor de activitate din județ. În acest sens, a precizat că există deschidere și receptivitate din partea administrației județene pentru a iniția dialoguri și colaborări constructive cu investitori din Israel.

E.S. Tamar Samash a prezentat puncte de vedere favorabile ideii de colaborare – îndeosebi în domeniul educației, cultural, turistic sau economic – și a precizat că va analiza posibilitățile de cooperare.

Întâlnirea a fost un bun prilej pentru a pune bazele unor relații bilaterale în domeniile amintite, care să contribuie la inițierea unor parteneriate și proiecte menite a favoriza dezvoltarea județului Dâmbovița.

(sursa și foto: Consiliul Județean Dâmbovița)