JURNAL DE FAPTE BUNE LA PUCIOASA: MOȘ CRĂCIUN ȘI „AJUTOARELE” LUI, LA GRĂDINIȚA ”MICUL PRINȚ”

77

”Copilăria este un izvor nesecat de bucurii, de fericire pură, zâmbete neumbrite de răutate, o lume magică, a jocului și a poveștilor, cu prinții și prințesele ce locuiesc în castele uriașe, cu turnuri frumos colorate ce brăzdează înaltul cerului acoperit de curcubee…

Ne întoarcem, și adulți fiind ,cu nostalgie, către copilărie și-n suflete ni se revarsă o imensă fericire. Glasul blajin al bunicii, drumurile întortocheate de țară, printre casele cu hornuri fumegânde… ce mai zbura săniuța! E sfârșit de an, suntem în prag de sărbători și toți ne retragem spre case. Ne mai îndepărtăm de griji și ne regăsim. Suflete fugărite, hăituite, care au uitat să se bucure… Și ferice de cei ce au înțeles că fericirea pornește din iubire sinceră față de aproape, compasiune, sprijin, înțelegere”…

Pentru că fericirea pornește din lucruri mărunte! Cu această convingere au pornit pe drumul faptelor bune doamnele social democrate Ioana Radu, Roșoiu Cerasela și Crista Petcu, devenind ”ajutoarele” lui Moș Crăciun pentru copiii din cadrul Grădiniței ”Micul prinț” Pucioasa.

 

”Pentru că Moș Crăciun îi răsplătește pe cei mai cuminți copii, ne-am gândit că putem veni și noi în ajutorul Moșului și le-am pregătit micuților, despre care spiridușii ne-au spus că au fost foarte ascultători, cu mare drag, daruri. Ne-am bucurat să vedem fericirea pe chipul lor, iar acest gest mic a întors în sufletele noastre un sentiment de bine ce greu poate fi cuprins în cuvinte. Să nu uităm să fim mai buni!”, ne-a declarat ”ajutorul” Moșului, doamna Ioana Radu.

Mulțumirile domniei sale, alături de urările de bine pentru aceste sărbători, se îndreaptă și către doamna Roșoiu Cerasela – președintele Organizației de Femei Social Democrate Pucioasa, fără de care această acțiune nu ar fi fost posibilă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.