TÂRGOVIȘTEANCA SORANA CÎRSTEA: AL DOILEA NUME ROMÂNESC DIN WTA

  69

  Târgovișteanca noastră, Sorana Cîrstea, numărul 37 WTA, se pregătește de sărbători, dar și de provocările anului 2018!

  Aflată ”în pauză”, acasă, Sorana a postat pe pagina de facebook o fotografie când împodobește bradul, pentru că, nu-I așa, indiferent cine ești și pe unde ești, nicăieri nu e ca acasă, în special de sărbători,

  Pentru 2018, Sorana va juca în două turnee înaintea Australian Open, unde are de apărate punctele unei opitmi de finală.

  În prima săptămână din 2018, Sorana Cîrstea va juca la Brisbane, în concursul Premier, apoi se va îndrepta spre turneul de categorie International de la Hobart. Pe 15 ianuarie, Sorana va pleca la Australian Open, după care va reveni în Europa, pentru turneul Premier de la St. Petersburg (începând cu 29 ianuarie).

  Sorana Cîrstea, a doua româncă în clasamentul WTA în acest moment, după Simona Halep, şi-a trecut în program partida de Fed Cup pe care România o va juca împotriva Canadei, în perioada 10-11 februarie 2018, în Sala Polivalentă din Cluj.

  Drumul Soranei în 2018 va continua cu turneul Premier 5 de la Doha, apoi cu Dubai (turneu Premier) şi, mai departe, după 5 martie, cu primele două concursuri Premier Mandatory – de la Indian Wells şi Miami.

  (sursa: Prosport; foto: Sorana Cîrstea)