TÂRGOVIȘTE: MARI ACTORI AI SCENEI ROMÂNEȘTI RECITĂ DIN EMINESCU

119

Spectacol de mare emoție, organizat la Târgoviște la 168 de ani de la nașterea Poetului Mihai Eminescu. Teatrul Tony Bulandra vă propune o seară de excepție, pe 15 ianuarie, de la ora 19:00, timp de o oră și jumătate,  un recital aparte în care vocile și prezențele unor mari actori vor exprima prin versurile lui Mihai Eminescu esența spirituală a poporului român, aflat între acceptare și luptă, între pesimism și haz de necaz, între ușurătate și profunzime, dar mereu întru credință și dragoste.

Actorii invitați nu mai au nevoie de nicio prezentare, ci doar de prezența și aplauzele dumneavoastră: Florina Cercel, Adela Mărculescu, Valeria Ogășanu, Ana Ciontea, Virgil Ogășanu, Paul Chiribuță. Alături de acești titani ai scenei românești, vor recita la fel de talentații actori de la Târgoviște Liviu Cheloiu și Ioana Farcaș.

Poți comanda bilete online și aici http://www.eventim.ro/ro/bilete/eminesciana-targoviste-teatrul-municipal-tony-bulandra-1017346/performance.html, dar puteți cumpăra și de la sediul teatrului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.