TENIS: TÂRGOVIȘTEANCA SORANA CÎRSTEA, DE LA VICTORIE LA ÎNFRÂNGERE

  47

  ”Mulțumesc 2017 pentru tot, ai fost foarte cool!!! Privind înainte la 2018” – a scris târgovișteanca Sorana Cîrstea, în ultima zi a anului trecut, pe contul personal de facebook, alături de o fotografie în care este foarte surâzătoare și foarte elegantă…

  La câteva ore după această postare, Sorana (locul 37 WTA, a doua româncă din clasamentul international, după Simona Halep) intra cu dreptul în 2018, prin victoria spectaculoasă cu 7-6 (3), 6-1, în fața americancei Jennifer Brady, locul 65 WTA, venită din calificări, în primul tur al turneului de categorie Premier de la Brisbane, informa și News.ro. A fost prima confruntare dintre Cîrstea şi Brady.

  Numai că a doua zi, pe 2 ianuarie, din păcate, românca a fost învinsă de letona Anastasija Sevastova, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 7. Deși Sorana conducea cu 2-0 în întâlnirile cu Sevastova, ultima fiind anul trecut, Sorana a părăsit de data asta turul secund al turneului WTA de la Brisbane.

  Prin accederea în manşa a doua la Brisbane, Sorana Cîrstea şi-a asigurat un cec de 12.477 de dolari şi 55 de puncte WTA.

  Toate celelalte jucătoare de tenis din România sunt în China, la turneul de la Shenzhen.

  (foto: Sorana Cîrstea via facebook)