TÂRGOVIȘTE: LUCRĂRI DE 9 MILIOANE EURO LA DOUĂ ȘCOLI

99

Chiar în debutul noului an, în prima ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal Târgoviște, au fost aprobate două investiții deosebit de importante pentru infrastructură educațională locală. Astfel, Școlile ”Matei Basarab” și ”Mihai Viteazul”, după mulți ani, vor fi rehabilitate și extinse.

Școala Matei Basarab

Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, Școala Gimnazială „Matei Basarab” (nr. 13) va fi reabilitată integral, se va construi o extindere în suprafață desfășurată de aproximativ 1400 mp, se va construi o sală de sport, se va realiza un teren de sport exterior, vor fi refăcute trotuarele, aleile și spațiile verzi.

Școala Mihai Viteazul

La Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” (nr. 8) vor fi reabilitate corpurile existente și se vor construi nu mai puțîn de 6 corpuri noi de clădire. Se va realiza creșterea numărului de săli de curs de la 22 la 36, se va construi o sală de festivități, se va extinde sala de sport, se vor construi grupuri sanitare și vestiare aferente zonei sportive, la care se adaugă o clădire tehnică.

Proiectele vor fi depuse în vederea finanțării prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10, Îmbunătățirea infrastructurii educaționale și au o valoare cumulată de peste 40.000.000 lei, contribuția administrației locale fiind de numai 2% din valoarea eligibilă a proiectului”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

(sursa și foto: Daniel Cristian Stan via facebook)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.