DÂMBOVIȚA ȘI ILFOV: POLIȚIȘTII, ÎN CONTROALE PE DN1A ȘI DN7

91

În data de 9 ianuarie, în intervalul orar 06.00-14.00, polițiștii de la rutieră din Dâmbovița și Ilfov au desfășurat o acțiune comună pe DN1A și pe DN7, folosind autospecialele dotate cu aparatură de măsurare a vitezei de deplasare a vehiculelor.

Polițiștii au acționat în special pe raza localităților: Păstârnacu, Bujoreanca, Lucianca, Crevedia, Mogoșoaia, Vlăsia, Chitila, Tărtășești, Slobozia Moară, Lungulețu, Mătăsaru, Valea Mare și Găești. Controalele s-au axat în special pe combaterea excesului de viteză, pe verificarea stării tehnice și a legalității transportului de mărfuri și persoane, iar la activități au participat și efective de ordine publică și reprezentanți ai I.S.C.T.R..

În perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2017, pe DN1A, pe raza județelor Dâmbovița și Ilfov, s-au produs 11 accidente rutiere grave, soldate cu decesul a 4 persoane, rănirea gravă a 11 persoane și vătămarea corporală ușoară a altor 6. Totodată, pe DN7, în aceeași perioadă s-au înregistrat 13 accidente de circulație grave care au avut ca și consecințe decesul a 5 persoane, vătămarea corporală gravă a 8  persoane și rănirea ușoară a altor 7.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.