”STELE” DE LA 3REI SUD EST: SUCCES TERIBIL ÎN CÂTEVA SĂPTĂMÂNI

67

Lansată pe finalul anului 2017 și cu videoclip ”cald”, din 4 ianuarie, piesa ”Stele” a formației reunite 3rei Sud Est este o revelație pentru fanii și admiratorii artiștilor din Constanța.

Compusă și cântată în stilul caracteristic romantic al celor trei, acum bărbați în toată firea, piesa ”Stele” a adunat milioane de vizualizări pe canalele de muzică, este difuzată cu mare succes pe posturile de radio și tv muzicale, iar comentariile sunt deosebit de favorabile.

”Am crescut pe muzica voastră și acum îmi cresc copiii pe muzica voastră; Piesa creează dependență; Frumos; Vă admir; Mă simt onorat că pot să vă ascult muzica” sunt doar o mostră din succesul teribil pe care îl are piesa, într-adevăr deosbit de caldă și frumoasă.

3rei Sud Est este o formație românească de muzică pop și dance, formată în anul 1997. După un deceniu de activitate, formația s-a desființat în anul 2008, reunindu-se oficial pe 28 februarie 2014, odată cu lansarea unui nou single – ”Emoții”. 3 Sud Est a fost una dintre cele mai de succes formații românești, membrii ei fiind supranumiți „Regii muzicii dance“. În primii ani de la fondare formația a bătut mai multe recorduri la capitolul de vânzări: 800.000 de casete audio și CD-uri vândute în toată țara.

Cei trei sunt: Laurențiu Duță (n. 4 mai 1976, Năvodari), Viorel Șipoș (n. 10 iunie 1974, Constanța), Mihai Budeanu (n. 3 iulie 1974, Constanța).

AICI puteți asculta piesa și viziona clipul.

(foto: Wikipedia)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.