Târgoviște: Se mută Evidența Persoanelor, Starea Civilă și Direcția de Asistență Socială

1786

Gata cu aglomerația și cu așteptarea mai mult în stradă de la Serviciul de Evidență a Persoanelor! La Târgoviște, Primăria va pune la dispoziția cetățenilor o nouă locație în care vor fi oferite servicii publice.

„Astfel, începând de luni, 22.01.2018, Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor Târgoviște va funcționa la sediul de pe Bulevardul Unirii, nr. 24-26, parter (fostul corp B2 al Universității Valahia, restituit Primăriei). În noul imobil, unde vor fi prestate și activitățile specifice de stare civilă, condițiile de oferire a serviciilor vor fi îmbunătățite, existând 2 săli de așteptare, 2 birouri de preluare a imaginilor pentru documentele de identitate, astfel încât timpul petrecut de cetățeni la această instituție să fie cât mai scurt”, a anunțat primarul orașului, Daniel Cristian Stan.


Până la finalul lunii februarie, tot aici vor fi mutatei sediul Direcției de Asistență Socială (și aceasta, cam înghesuită în actualul sediu de pe Calea Domnească), precum și sediul Direcției de Management Proiecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.