”Cartea fără nume”, lansată la Târgoviște

63

Eveniment cultural, organizat de Primăria Târgoviște și Teatrul Tony Bulandra și dedicat Zilei Culturii Naționale. Joi, 18 ianuarie, de la ora 17:00, în Sala Mare a Teatrului, a avut loc lansarea volumului scris de poetul și ziaristul Lucian Avramescu, director al publicațiilor AM Press.

„Cartea fără nume” conține poezii, dar și o piesă de teatru care stârnește curiozitatea prin titlul său: „Să nu furi niciodată o mireasă!”.

Amfitrioni ai evenimentului au fost lect.univ.dr. Sebastian Vlad Popa și Monica Ilie – viceprimarul municipiului.

Sala a fost arhiplină, fiind prezenți prietenii și admiratorii condeiului, de data asta de poet, al lui Lucian Avramescu. Versul poetului Lucian Avramescu este sensibil și realist, clasic și modern, cadențat și ieșind din linie, acolo unde spontaneitatea și inspirația pornesc înaintea rigorilor lirice pe care poetul le bine-cunoaște.

Publicul s-a bucurat și delectate cu vocile și emoțiile actorilor Camelia Varga, Maria Nicola, Cosmina Lirca, Cristina Dumitra, Mircea Silaghi, Radu Câmpean, Cristian Olaru și Daniel Nuță care au recitat poezii din ”Cartea fără nume” și au interpretat un pasaj din piesa de teatru.

A fost o seară caldă, de emoție ”în familie”, poetul și jurnalistul Lucian Avramescu fiind un prieten vechi al Târgoviștei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.