Târgoviște: propunere de majorare cu 500% a impozitului. Vezi pentru cine

252

În sfârșit, o administrație la Târgoviște care se apleacă și asupra clădirilor ruină! Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, Primăria Târgoviște a finalizat prima etapă de identificare a clădirilor și terenurilor aflate în stare avansată de degradare, insalubre sau abandonate.

”Astfel, în ședința de consiliu local de săptămâna viitoare (n.n. 22-26 ianuarie), voi propune majorarea cu 500% a impozitului pentru aceste imobile. Printre imobilele care vor fi supuse noului impozit, se numără și clădirea fostului restaurant Brotăcei, fostul sediu al IPJ, clădirea deținută de Compania Națională Poșta Română pe strada Gării, terenul aferent fostei Case Dâmbovițene, dar și alte imobile aflate în stare de degradare și care reprezintă un pericol pentru cetățeni sau sunt adevărate focare de infecție. Precizez că toți proprietarii acestor clădiri au primit în prealabil somații, fără însă a lua măsurile necesare de reabilitare”.

Este pentru prima oară când conducerea municipiului ia în calcul această variantă, pentru a-i forța pe proprietari să repare aceste clădiri, unele dintre ele monumente istorice, de o valoare inestimabilă, ținute în această stare de zeci de ani deja.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.