Tragedie: 20 ianuarie a fost ultima zi de viață pentru un copil de 13 ani

159

Ziua de 20 ianuarie 2018 a venit cu cea mai tragică veste pentru o familie cu doi copii! Mașina în care se aflau toți trei a derapat și a căzut în râul Argeș, în comuna Vânătorii Mici din județul Giurgiu. Cu eforturi inimaginabile, tatăl a reușit să-l scoată pe copilul de 11 ani, însă celălalt băiețel, de 13 ani, a rămas captiv până la sosirea pompierilor.

Imediat, la locul evenimentului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție, un echipaj de la Garda Potlogi, un echipaj de descarcerare și un echipaj cu barcă de la Detașamentul Titu. De la ISU Giurgiu a sosit un echipaj de intervenție și de la SAJ Giurgiu un echipaj de ambulanță.

Copilul a fost scos din mașină de pompierii de la Garda de intervenție Potlogi, fiind preluat de echipajul de ambulanță, care a demarat manevrele de resuscitare, acestea fiind continuate de echipajul de ambulanță (de terapie intensivă, cu medic), sosit în sprijin, de la ISU București-Ilfov. În ciuda tuturor eforturilor depuse de salvatori, din nefericire, în jurul orei 17:05, copilul a fost declarat decedat.

(sursa și foto: ISU Dâmbobvița)