2017, în Arhiepiscopia Târgoviștei: maraton de fapte bune

44

Pe parcursul anului 2017, Arhiepiscopia Târgoviștei a desfășurat un adevărat maraton de acțiuni filantropice. Bilanțul anului trecut arată că, pentru activități, proiecte și programe social-filantropice, a fost cheltuită suma de 1.564.732 lei pentru 81.017 persoane și a fost oferit sprijin, constând din alimente, obiecte igenico-sanitare, îmbrăcăminte, încălțăminte și rechizite, pentru persoanele îngrijite în cele 25 de Centre sociale din județul Dâmbovița. În Eparhie, funcționează 9 cantine sociale parohiale, care au oferit alimente sau mese pentru un număr de 3.047 persoane. Pentru sprijinirea elevilor defavorizați, au fost acordate 18 burse în valoare de 4.600 lei/lunar.

A fost instituită distincția eparhială ”Ordinul Sf. Ier. Nifon” și a fost acordată pentru 5 clerici. De asemenea, au fost acordate 46 de Diplome de Excelență „Sf. Ier. Nifon” tinerilor care au avut rezultate deosebite la olimpiadele naționale, cu prilejul sărbătorii Sf. Ier. Nifon.

Felicitări, tuturor celor implicați și care, de la an la an, se străduiesc să ofere ajutor în încercări cumplite de viață unor dâmbovițeni fără posibilități materiale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.