Dâmbovița: 21 de proiecte finanțate cu bani de la guvern

65

Consiliul Județean Dâmbovița a semnat, pe 30 ianuarie 2018, ultimele două contracte de finanțare pentru obiectivele de investiții din totalul celor 21 aprobate pentru județul Dâmbovița în cadrul celei de-a doua etape a Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL), finanțate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Este vorba despre ”Reabilitare și modernizare DJ 720D Limită jud. Prahova – Dărmănești”, în valoare totală de 2.797.214 lei și ” Pod pe DJ  711E  km 3+680 peste Râul Ialomița la Ibrianu”, în valoare totală de 10.755.758 lei.

Reamintim faptul că, prin intermediul PNDL II, Consiliul Județean beneficiază de finanțare pentru 21 de investiții atât în domeniul modernizării infrastructurii rutiere în județul Dâmbovița, cât și a realizării rețelei de alimentare cu apă și canalizare – în zona fostei unități militare de la gara din Târgoviște, valoarea totală a celor 21 de obiective de investiții fiind de 164.705.947,03 lei.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a mulțumit Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Guvernului și tuturor celor care s-au implicat, au sprijinit și au făcut posibilă finanțarea acestor proiecte importante pentru dâmbovițeni.

Prin semnarea celor 21 de contracte de finanțare, Consiliul Județean Dâmbovița acționează în vederea îndeplinirii angajamentelor asumate pentru dezvoltarea județului Dâmbovița, în sensul în care a finalizat prima etapă a demersurilor necesare realizării acestor obiective. Astfel, în perioada următoare, Consiliul Județean Dâmbovița va derula toate procedurile necesare implementării cu succes a tuturor proiectelor în cauză.

(sursa: Consiliul Județean Dâmbovița)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.