Târgoviște: Se mișcă lucru(ă)rile pe centură

104

Se mișcă lucru(ă)rile pe centura Târgoviștei! Vremea caldă de februarie a permis constructorilor să execute o parte din lucrările ample care ar trebui să fie gata până în luna decembrie 2018, asta ca administrația să nu piardă banii cheltuiți până acum în proiectul aflat la un moment dat în risc de neimplementare.

Muncitorii sunt concentrați pe strada Petru Cercel, dinspre Combinatul de Oțeluri Speciale, unde o echipă lucrează la rețeaua de canalizare (care va deservi viitorul proiect uriaș ce se va desfășura pe terenul fostei unități militare de la gară – stadion, mall, blocuri ANL, Parcul Tineretului etc), altă echipă a reluat lucrările la podul de peste calea ferată, tot din zonă, iar alta se ocupă de trotuare.

Amintim cititorilor că, potrivit declarațiilor de anul trecut ale primarului Daniel Cristian Stan, lucrările se concentrează deocamdată pe partea cea mai dificilă, legată de poduri, canalizare, etc, întrucât asfaltarea este considerată cea mai simplă parte din proiect.

Potrivit jurnaldedambovita, proiectul de reabilitare şi modernizare a drumului de centură are o valoare de 53 milioane lei, iar lucrările sunt executate de Asocierea dintre SC TELOR INVEST SRL – RICCIARDELLO CONSTRUZIONI SRL – SC PETROCONSTRUCT GROUP SRL – SC LEODRUMIT CONSTRUCT SRL.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.